|
|
| Hodnocení | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Katchis-webmiss Admin
Poeet p?íspivku : 131 Age : 38 Location : Zlíneček Registration date : 03. 01. 08
| Předmět: Hodnocení Sun Jan 06, 2008 10:09 pm | |
| ANO!!! Zvládla jsem to!!! Nastavila jsem pro vás hodnocení... zatím to jsou jen hvězdičky, protože mě nenapadlo nic lepšího... Pokud máte nějaký nápad na obrázky hodnocení, sem s ním! Prozatím je hodnocení po stovkách, takže by mělo být snadné sbírat hvězdičky, ale pokud budete moc ukecaní (v což doufám ), hodnocení posunu... | |
| | | Elfwen 1-100 answers
Poeet p?íspivku : 72 Age : 39 Location : London xD Registration date : 04. 01. 08
| Předmět: Re: Hodnocení Mon Jan 07, 2008 2:11 pm | |
| - Katchis-webmiss napsal:
- ANO!!! Zvládla jsem to!!! Nastavila jsem pro vás hodnocení... zatím to jsou jen hvězdičky, protože mě nenapadlo nic lepšího... Pokud máte nějaký nápad na obrázky hodnocení, sem s ním! Prozatím je hodnocení po stovkách, takže by mělo být snadné sbírat hvězdičky, ale pokud budete moc ukecaní (v což doufám ), hodnocení posunu...
Waaaw, Kaci, uzasny..ted uz me k nicemu nepotrebujes... BTW: Tak me napadlo, co hodnoceni jakoby v mincich, jeslti najdes nejakej brush, kterej by byl viditelnej, jako piratsky mince, vsak ty vis co myslim.. | |
| | | Katchis-webmiss Admin
Poeet p?íspivku : 131 Age : 38 Location : Zlíneček Registration date : 03. 01. 08
| Předmět: Re: Hodnocení Mon Jan 07, 2008 6:18 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Katchis-webmiss napsal:
- ANO!!! Zvládla jsem to!!! Nastavila jsem pro vás hodnocení... zatím to jsou jen hvězdičky, protože mě nenapadlo nic lepšího... Pokud máte nějaký nápad na obrázky hodnocení, sem s ním! Prozatím je hodnocení po stovkách, takže by mělo být snadné sbírat hvězdičky, ale pokud budete moc ukecaní (v což doufám ), hodnocení posunu...
Waaaw, Kaci, uzasny..ted uz me k nicemu nepotrebujes... BTW: Tak me napadlo, co hodnoceni jakoby v mincich, jeslti najdes nejakej brush, kterej by byl viditelnej, jako piratsky mince, vsak ty vis co myslim.. Potřebuju Tě pořád,nemysli si... Zkusím něco vykoumat... | |
Poeet p?íspivku : 72 Age : 39 Location : London xD Registration date : 04. 01. 08
| Předmět: Re: Hodnocení Wed Jan 09, 2008 10:06 pm | |
- Elfwen napsal:
Waaaw, Kaci, uzasny..ted uz me k nicemu nepotrebujes... BTW: Tak me napadlo, co hodnoceni jakoby v mincich, jeslti najdes nejakej brush, kterej by byl viditelnej, jako piratsky mince, vsak ty vis co myslim.. Potřebuju Tě pořád,nemysli si... Zkusím něco vykoumat... To doufam, nechci byt nepotrebna.. Jj, koumej, bylo by to mega stylovy | |
| Předmět: Re: Hodnocení Wed Jan 09, 2008 11:28 pm | |
| - Elfwen napsal:
- Elfwen napsal:
Waaaw, Kaci, uzasny..ted uz me k nicemu nepotrebujes... BTW: Tak me napadlo, co hodnoceni jakoby v mincich, jeslti najdes nejakej brush, kterej by byl viditelnej, jako piratsky mince, vsak ty vis co myslim.. Potřebuju Tě pořád,nemysli si... Zkusím něco vykoumat... To doufam, nechci byt nepotrebna.. Jj, koumej, bylo by to mega stylovy Nepotřebná rozhodně nebudeš! Zkusím vymyslet něco originálního... | |
| Předmět: Re: Hodnocení Thu Jan 10, 2008 3:37 pm | |
- Elfwen napsal:
- Elfwen napsal:
Waaaw, Kaci, uzasny..ted uz me k nicemu nepotrebujes... BTW: Tak me napadlo, co hodnoceni jakoby v mincich, jeslti najdes nejakej brush, kterej by byl viditelnej, jako piratsky mince, vsak ty vis co myslim.. Potřebuju Tě pořád,nemysli si... Zkusím něco vykoumat... To doufam, nechci byt nepotrebna.. Jj, koumej, bylo by to mega stylovy Nepotřebná rozhodně nebudeš! Zkusím vymyslet něco originálního... Na druhou stranu...JA MILUJU HVEZDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY | |
| | | Frenchie 1-100 answers
Poeet p?íspivku : 6 Age : 37 Location : skoro Dánsko :D Registration date : 10. 01. 08
| Předmět: Re: Hodnocení Thu Jan 10, 2008 3:40 pm | |
| Katchisko, ještě tam dej možnost rychlé odpovědi, to mam na svym foru nastavený a je to dobrý a jak si udělal to, že tam jakože máš Johnnyho i v tom jakože je NEW POST a on myslim zoranžoví atd.. to bych chtěla k sobě | |
| Předmět: Re: Hodnocení Thu Jan 10, 2008 3:45 pm | |
| | |
| | | Frenchie 1-100 answers
Poeet p?íspivku : 6 Age : 37 Location : skoro Dánsko :D Registration date : 10. 01. 08
| Předmět: Re: Hodnocení Thu Jan 10, 2008 3:49 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Hodnocení Thu Jan 10, 2008 3:49 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Hodnocení Thu Jan 10, 2008 10:16 pm | |
| Rychlá odpověď? Já popravdě nemám tušení, co to je a jak to funguje... Jinak k těm obrázkům "new post" atd... to si je musíš udělat ve Photoshopu, nahrát na imageshack a pak ty odkazy dát v administraci stylů na příslušné místo... ono se to hrozně blbě vysvětluje, ale myslím, že když si projdeš administraci stylů sekci "logos", neměl by to být problém... | |
| Předmět: Re: Hodnocení Sat Mar 01, 2008 6:41 pm | |
| Nejspíš jste si všimli, že jsem hodnocení hodila do jiných barviček... aby nám to pěkně ladilo. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Hodnocení | |
| |
| | | | Hodnocení | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|